Marian Andronache, reales vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară: ” Astăzi începem munca de consolidare a PMP la nivel regional și național”

Marian Andronache, președintele Organizației județene Suceava a PMP a fost ales astăzi vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară, de către participanții la Congresul Național al PMP. Președinte al Partidului Mișcarea Populară a fost ales Cristian Diaconescu.  

”Astăzi am fost ales vicepreședinte în cadrul conducerii naționale a Partidului Mișcarea Populară. Congresul care tocmai s-a încheiat reprezintă momentul zero pentru PMP: un nou președinte, o conducere nouă, reformă și consolidare pentru a ne atinge toate obiectivele politice din următorii ani.

Astăzi începem munca de consolidare a PMP la nivel regional și național. Sunt onorat să fiu reprezentant al echipei mele în conducerea Partidului Mișcarea Populară.

Cristian Diaconescu a fost ales astăzi preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, moţiunea sa, ”România respectată”, fiind votată de către 550 dintre cei 561 de delegaţi la Congresul organizat online, cu participarea fizică a liderilor formaţiunii, la Sinaia.

”Prin această moţiune, vă rog să daţi acestui partid solidaritate, înţelepciune şi coerenţă la nivel local şi central şi îndrăznesc s mă oblig în faţa dumneavoastră, şi să vă promit, că eu am să-i dau un viitor”, le-a spus Cristian Diaconescu participanților la congres, fizic sau online.

Suceveanul Marian Andronache, președinte al Organizației județene PMP, fost viceprimar al municipiului Suceava a obținut la alegerile locale din anul trecut un scor foarte bun pentru formațiunea politică pe care o conduce la nivel de județ, în alegerile locale. La alegerile generale din toamnă, procentul obținut de PMP Suceava a fost de asemenea, peste media națională. Marian Andronache a fost și în mandatul anterior vicepreședinte la nivel național al Partidului Mișcarea Populară.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *