Politica

Marian Andronache, vicepreședinte PMP: ”Toți parlamentarii PMP vor vota pentru învestirea Guvernului Orban”

Președintele Partidului Mișcarea Populară filiala județeană Suceava Marian Andronache, viceprimar al municipiului reședință de județ a participat  în calitate de vicepreședinte al partidului, la ședința Colegiului Național al PMP.

”Unul din punctele cele mai fierbinți de pe ordinea de zi a ședinței a fost stabilirea poziției partidului nostru cu privire la învestirea Guvernului PNL.
În urma votului, s-a decis că toți parlamentarii PMP vor vota pentru învestirea Guvernului Orban în anumite condiții, benefice pentru cetățeni și pentru România. Dintre solicitările PMP fac parte: autostrada Târgu-Mureș Iași, autostrada Nordului (uitate de guvernarea PSD ALDE) și alte proiecte mari de infrastructură, un proiect amplu de extindere a rețelei de gaze către cetățeni, reducerea numărului de parlamentari la 300, reforma în sănătate și prevenția în administrația publică pentru combaterea corupției, prin publicarea contractelor încheiate, astfel încât să se asigure transparența, relansarea relațiilor cu Republica Moldova și eliminarea pensiilor speciale”, a transmis  Marian Andronache.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *