Marșul Absolvenților USV 2019. Festivitate de absolvire urmată de concert ZDOB şi ZDUB, joi, 13 iunie 2019, pe esplanade Casei de Cultură Suceava

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează joi, 13 iunie, Marşul Absolvenţilor, o sărbătoare a tinereţii, a bucuriei, un eveniment aflat la cea de-a treia ediţie, dedicat celor care încheie în acest an studiile de licenţă şi de masterat.

„La momentul festiv al absolvirii promoţiei 2019, am convingerea că universitatea suceveană şi-a îndeplinit în mare măsură rolul de a forma viitorii specialişti, atât din perspectiva dezvoltării lor personale, cât şi a adaptabilităţii mai facile la meseriile viitorului. Ne vom putea mândri cu această generaţie de absolvenți ai USV! ”a spus Rectorul Universităţii USV, prof.univ.dr. ing. Valentin Popa.

La fel ca în anii precedenți, studenţii vor pleca de la Universitate și se vor deplasa către zona central a orașului, pe esplanada Casei de Cultură, unde va avea loc şi o festivitate de absolvire, urmată de un concert al îndrăgitei trupe ZDOB şi ZDUB.

„Zdob și Zdub combină hardcore-ul și folclorul românesc/moldovenesc într-un mod unic și elegant, oferind un show live spectaculos. Cu ceva din hip-hop, drum’n’bass, jungle, punk, un crossover muzical original, unde se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. O trupă șarmantă, care lasă urme adânci în istoria muzicală a Moldovei, totodată simțindu-se acasă pe orice scenă”, au menţionat organizatorii.

La „Marșul Absolvenților USV” sunt așteptați să participe circa 1.500 de absolvenți de la studiile de licență și aproximativ 700 de absolvenți de masterat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *