MARȘUL ABSOLVENȚILOR USV

Universitatea Ştefan cel Mare Suceava organizează astăzi a doua ediţie a Marşului absolvenţilor şi totodată Ceremonia de absolvire a promoţiei USV 2018.

Potrivit unui comunicat de presă, USV transmite că la aceste manifestări sunt invitaţi toţi sucevenii, care doresc să îi întâmpine pe absolvenți, atât pe parcursul Marşului lor de la Universitate către centrul oraşului, cât şi pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, unde vor ajunge începând cu ora 18.30. Festivitatea de absolvire va fi urmată de un concert susţinut de cunoscutul interpret Smiley.

În urmă cu un an, la prima ediţie a manifestării, au participat 1500 de studenţi şi cadre universitare, espalanada Casei de Cultură fiind pentru întâia dată spaţiul unde a avut loc Festivitatea de Absolvire pentru tinerii care au terminat studiile superioare la Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava.

Au transmis cu acel prilej mesaje încurajatoare pentru noii absolvenţi rectorul Valentin Popa, acum ministru al educaţiei, prefectul Mirela Adomnicăi, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur dar şi invitatul special de atunci, astronautul român Dumitru Prunariu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.