Marți 13, zi neagră pentru un bărbat din Todirești. Agresat verbal și lovit cu o conservă de pate în cap de către soția băută, omul a chemat poliția să-l scape de necaz

Marți, 13 octombrie, a fost o zi  neagră pentru un bărbat de 40 de ani din Todirești, care a fost nevoit să sune la poliție după ce soția sa l-a agresat verbal și l-a lovit cu o conservă de pate în cap.

Ieri mai spre seară, pe la ora 19.40, polițiștii din Dărmănești a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat din Todirești despre faptul că soția l-a agresat.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul reclamă faptul că soția s-a este agresivă verbal și l-a lovit cu o conservă de pate în zona capului. Mai mult, soția a fost identificată în vădită stare de ebrietate însă a cooperat cu organele de poliție, iar starea conflictuală a fost aplanată.

În conformitate cu  Ordinul 146/2578/2018 a fost aplicat formularul de evaluare a riscului constatându-se că în cauză nu există un pericol de natură a genera un risc iminent astfel că în cauză nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva soției agresive.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de ,,violență în familie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.