”Mărțișor de la Muzeu”. Copiii de la Școala Gimnazială Specială ”Sf. Stelian” din Rădăuți dăruiesc mărțișoare create de ei vizitatorilor Muzeului de Istorie din Suceava

Vizitatorii care au trecut și trec pragul Muzeului de Istorie din Suceava au avut parte de o mică surpriză, începând cu 1 martie. Elevii Școlii  Gimnaziale Specială ”Sf. Stelian” din Rădăuți le-au pregătit și anul acesta mărțișoare la fel de speciale ca ei.

În continuarea proiectului educațional ”Mărțișor de la muzeu”, ajuns acum la a doua ediție, copii au transpus bucuria sărbătorilor dedicate primăverii și renașterii naturii în mici lucrări de artă care anul acesta au avut ca temă motive tradiționale populare specifice zonei Bucovinei.

Copiii s-au gândit nu doar să le expună o vreme la muzeu, ci să le și dăruiască, aducând astfel un zâmbet pe chipurile vizitatorilor

 Așadar, toți vizitatorii au fost invitați (și încă mai sunt) să își aleagă un mărțișor de pe panoul de expunere aflat la standul muzeului, mărțișoare oferite cu drag de elevii speciali de la Școala ”Sf. Stelian” Rădăuți.

Evenimentul se desfășoară în cadrul parteneriatelor de educație muzeală pe care Muzeul Bucovinei le derulează în fiecare an cu școlile din județul Suceava, elevii Școlii Gimnaziale Speciale ”Sf. Stelian” din Rădăuți participând anual la activitățile de educație muzeală.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.