Mască de protecție obligatorie în orașul Siret și comuna Fundu Moldovei. Restricții noi privind spectacolele și localurilor în mai multe localități din județ

Potrivit Hotărârii nr. 45 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, purtarea măștii de protecție, astfel încât să asigure nasul și gura, este obligatorie pentru persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise, în orașul Siret și comuna Fundu Moldovei.

Organizarea și desfășurarea activităților în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este interzisă în orașul Siret și comuna Fundu Moldovei.

Organizarea și desfășurarea activităților în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului în municipiile Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți, comunele Berchișești, Mănăstirea Humorului, Mitocu Dragomirnei

Activitatea cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor este interzisă în Siret și comuna Fundu Moldovei.

Activitatea cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor este permisă fără a se depăși 30% a  din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 6.00-23.00, în municipiile Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți, comunele Berchișești, Mănăstirea Humorului, Mitocu Dragomirnei.

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități în orașul Siret și comuna Fundu Moldovei.

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare este permisă fără a se depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 6.00-23.00, în municipiile Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți, comunele Berchișești, Mănăstirea Humorului, Mitocu Dragomirnei.

Prevederile prezentei hotărâri vor completa măsurile stabilite în cuprinsul Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, numărul 43 din data de 15.10.2020, privind dispunerea unor măsuri pentru diminuarea impactului riscului epidemiologic generat de virusul SARS-CoV-2 la nivelul județului Suceava.

Anexa Hotărârii numărul 45/ 16.10.2020 se regăsește la următorul link:

https://sv.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/26/2020/10/Hot-45-CJSU.pdf

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *