Mască obligatorie pe stradă în Câmpulung Moldovenesc și în Sadova, restaurantele și barurile închise, măsuri mai tolerante la Solca și Cajvana

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a stability astăzi   purtarea măștii de protecție, astfel încât să asigure nasul și gura, obligatorie pentru persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise, în municipiul Câmpulung Moldovenesc și în comuna Sadova.

Organizarea și desfășurarea activităților în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este interzisă în Câmpulung Moldovenesc și comuna Sadova.

Organizarea și desfășurare activităților în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului în orașul Solca și comuna Adâncata.

Activitatea cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor este interzisă în municipiul Câmpulung Moldovenesc și comuna Sadova.

Activitatea cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor este permisă fără a se depăși 30% a  din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 6.00-23.00, în orașul Solca și comuna Adâncata.

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități în municipiul Câmpulung Moldovenesc și comuna Sadova.

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare este permisă fără a se depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 6.00-23.00, în orașul Solca și comuna Adâncata.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *