Mașină arsă în totalitate, după ce șoferul a sesizat că iese fum de sub scaunul pasagerului. Bărbatul din Horodnic și femeia care îl însoțea au apucat să iasă din autoturism și să anunțe incendiul

Un bărbat din Horodnic și o femeie care îl însoțea au trăit un coșmar în seara zilei de 9 iulie 2022, atunci când, în jurul miezului nopții, mașina cu care se deplasau a luat foc în mijlocul drumului.

Bărbatul a anunțat imediat poliția, prin 112, despre faptul că autoturismul său a fost cuprins de flăcări în timp ce se deplasa pe raza localității Bălcăuți.

Polițiștii de la Secția nr.13 Poliție Rurală Bălcăuți, deplasați la locul faptei au constat că bărbatul se deplasa cu autoturismul marca Mercedes C 200, spre municipiul Rădăuți, fiind însoțit de o femeie care se afla pe scaunul din dreapta față, iar în timp ce se deplasa pe DC 35, pe raza localității Bălcăuți, conducătorul auto a observat că de sub scaunul pasagerului ieșea fum, motiv pentru care au coborât imediat din autoturism. La scurt timp, autoturismul a fost cuprins de flăcări, iar bărbatul a solicitat intervenția pompierilor.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Gărzii de Pompieri Siret, care au procedat la localizarea și stingerea incendiului, stabilind ca sursă probabilă de aprindere ”scurtcircuit electric” iar ca împrejurare determinantă ”cablu electric defect”. Autoturismul a ars în totalitate, iar prejudiciul stabilit este de aproximativ 10.000 lei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.