MAȘINĂ CĂZUTĂ ÎN APA SUCEVEI ÎN ZONA PODURILOR PROVIZORII DE LA MILIȘĂUȚI. ȘOFERUL S-A SALVAT FIINDCĂ ȘTIA SĂ ÎNOATE

Azi la ora 13.36, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Bucovina” Suceava a fost anunțat că un autoturism a căzut în râul Suceava după ce șoferul a pierdut controlul asupra volanului în preajma podurilor provizorii de peste apa râului Suceava de la Milișăuți.  La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul din Rădăuți cu un modul SMURD. Conducătorul auto a reușit să iasă singur din autoturism și a fost preluat de echipajele de intervenție. Nimeni, cu excepția acestuia, nu a văzut cum s-a petrecut evenimentul dar se pare că mașina căzută în albia în albia râului Suceava aparține unui angajat al unei firme de construcții care deține un punct de lucru în apropiere pentru care este amenajat un drum provizoriu pe marginea albiei minore a râului.

Imaginile realizate de pompierii militari arată că automobilul din care se mai putea vedea doar capota, fiind foarte probabil un automobil 4X4,  a eșuat la o distanță considerabilă de unul dintre podurile provizorii construite pe lângă podul cel mare recent detonat. Ancheta ce este în curs de desfășurare va clarifica condițiile în care s-a produs incidentul.

Ca ştire de ultimă oră, pentru extragerea automobilului prăbuşit în apa Sucevei au participat, în principal, meseriaşi de la firma de construcţii care a realizat în parteneriat cu primăria Milişăuţi unul dintre podurile provizorii peste apa râului Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *