Mașina condusă de un pompier de la Detașamentul ISU Rădăuți, implicată într-o coliziune auto la Voitinel

Ieri după amiază, pe la ora 16.20, prin 112 s-a sesizat că pe DN 2E, în localitatea Voitinel, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale în care a fost implicată o autospecială MAI din dotarea I.S.U. Suceava.

În urma verificărilor efectuate s-au constatat că la ora respectivă,  un subofițer cu grad de plutonier din cadrul I.S.U. Suceava – Detașamentul Rădăuți,  în vârstă de 29 ani, pe când conducea o autospecială  VW Transporter, pe DN 2E, în localitatea Voitinel, având direcția de deplasare dinspre comuna Horodnic de Sus spre comuna Vicovu de Jos, a intrat în coliziune cu un alt automobil.

Potrivit IPJ, plutonierul de pompieri s-a angajat regulamentar în depășirea unui autoturism marca Audi , condus de un bărbat de 35 ani, domiciliat în orașul Vicovu de Sus, care se deplasa în aceeași direcție de mers și pe timpul efectuării manevrei de depășire a fost acroșat în partea din dreapta de autoturismul depășit, al cărui conducător auto a intenționat să efectueze o altă manevră de depășire.

În aceste condiții au rezultat avarii la ambele autovehicule.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *