Mașină cu trei persoane înăuntru, spulberată de tren la trecerea peste calea ferată de la Soloneț, în această dimineață (video și foto ISU Suceava)

Un grav accident s-a petrecut în această dimineață la trecerea de nivel peste calea ferată din satul Soloneț, comuna Todirești.  Un automobil înmatriculat în Ucraina în care se aflau trei persoane a fost lovit în plin de trenul personal Suceava – Cacica la o trecere de nivel peste calea ferată fără barieră. Imediat după anunțarea prin 112  a evenimentului, la fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Cele trei persoane din automobil au fost găsite cu răni grave, cu multiple traumatisme, una dintre ele fiind încarcerată.

Pompierilor militari au avut nevoie de mai multe zeci de minute de efort susșinut pentru a reuși  descarcerarea și  extragerea persoanei din habitaclul automobilului lovit de tren.  În cele din urmă, pe la ora 10.30, persoana încarcerata a fost extrasă, constatându-se că este conștientă.

Trenul care a lovit mașina are un singur vagon, în care se aflau, după declarațiile conductorului se tren, 10 persoane, care nu acuză probleme medicale Circulatia feroviară pe această rută este momentan oprită.

Toate persoanele implicate în accident sunt adulte, respectiv doi bărbați și o femeie. Toate cele trei victime ale accidentului au fost monitorizate medical și au fost ulterior transportate la UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *