Mașină de teren răsturnată în șanț la Putna. Nimeni nu o revendică

Azi dimineață, putnenii care au pornit cu treabă de acasă, au văzut în partea din vale a localității, în șanț, o mașină de teren murdară de noroi, răsturnată pe o parte, izbită de un podeț, iar alături un tei rupt, probabil în urma impactului.  Mașina nu avea numere de identificare și nici înăuntru nu era nimeni. Automobilul stă așa, fără să fie revendicat de nimeni, de ore întregi.

Nu sunt informații de la cei care  au făcut primele verificări la fața locului, dar de la Poliția Rădăuți am aflat că proprietarul mașinii a fost identificat, dar nu a fost găsit acasă. Am obținut și o opinie: Cel mai probabil era băut când a intrat în șanț și podeț.

Dar nefiind victime cazul se va soluționa ca tamponare iar șoferul are termen 24 de ore pentru solicitarea autorizației de reparație, au explicat cei de la Poliție.

Astăzi pe la ora 15.00, nimeni nu venise încă să recupereze mașina prăvălită în șanțul betonat din interiorul comunei Putna, de pe DN2H. Iar oamenii din Putna încă nu au aflat cui aparține această mașină misterioasă, care s-a izbit în noapte de podețul unui gospodar, rupând și un tei plantat de primărie.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *