Mopan Suceava
Actualitate

Mașina morții de pe centura Rădăuțiului: Audi A6 cu volan pe dreapta, înmatriculat în Marea Britanie. Șoferul, mort în accident, dorea să o vândă unor ucraineni, aflați și ei în mașină

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, prin purtătorul de cuvânt, comisar șef Ionuț Epureanu, a oferit date suplimentare  privind accidentul tragic  de la Rădăuți în care trie oameni au murit și al patrulea a fost transportat în comă la spital:

Astăzi, in jurul orei 14.45, pe șoseaua ocolitoare a municipiului Rădăuți, pe varianta dinspre Suceava către Dornești – Frătăuți, la circa 800 de metri de la sensul giratoriu care face legătura cu drumul către Dornești,  s-a produs un grav accident rutier soldat cu decesul a trei persoane și rănirea gravă a unei a patra persoane.

S-a stabilit că un bărbat de 29 de ani din municipiul Rădăuți pe când conducea  un autoturism cu volan pe partea dreaptă, un Audi A6 înmatriculat în Marea Britanie, cu capacitatea motorului de 3000 de centimetri cubi, pe o porțiune de drum drept, din motive care urmează sa fie stabilite în anchetă, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent într-un șanț din stânga șoselei.

În urma accidentului a rezultat decesul șoferului de 29 de ani, precum și decesul unui bărbat de 39 de ani din Dornești și a unui bărbat de 32 de ani cu dubla cetățenie română-ucraineană. De asemenea, un alt bărbat de 36 de ani cu dublă cetățenie română-ucraineană a fost transportat la spital, în stare de inconștiență,  cu răni grave.

Se pare că șoferul era în automobil împreună  cu ceilalți trei bărbați, într-un fel de probă a mașinii pe care urma să o vândă celor doi ucraineni. Șoferul decedat este fratele unui polițist de frontieră rădăuțean.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se preleva probe biologice de sânge de la șofer în cadrul necropsiei pentru stabilirea alcoolemiei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *