Mașină prăbușită în decor după ce un șofer de 21 de ani fără permis, conducând un BMW cu volan pe dreapta, a intrat într-o mașină parcată, la Bădeuți

Ieri pe la amiază, pe la orele 12.10, un echipaj din cadrul IPJ Suceava – Poliția Orașului Milișăuți, executa serviciul de patrulare pe raza localitatea Bădeuți, ocazie cu care a observat pe un câmp din apropierea DN2 H, km 10+200 m două autoturisme avariate.

Echipajul de poliție a oprit pentru a stabili ce s-a întâmplat, ocazie cu care s-a constatat că Avramiuc Constantin de 21 ani din localitatea Bădeuți a condus autoturismul marca BMW ( Anglia ) pe direcția Rădăuți către Suceava, nu a adaptat viteza la condițiile carosabilului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu autoturismul marca Audi care era parcat pe acostament, lângă DN 2H km 10+200m, în fața porții de acces a unui imobil, autoturism ce îi aparține lui Lucescu Ion din localitatea Bădeuți.

În urma tamponării a rezultat avarierea celor două autoturisme, fără a fi victime.

Celor doi conducători auto li s-au solicitat documentele lor și ale autoturismelor implicate în accident, ocazie cu care s-a constatat că Avramiuc Constantin nu posedă și nici nu a posedat vreodată permis de conducere valabil pentru nicio categorie.

Cei doi conducători auto au fost conduși la sediul Politiei Milișăuți pentru efectuarea de verificări suplimentare, constatându-se că autoturismul marca BMW condus de către Avramiuc Constantin, nu are poliță RCA obligatorie valabilă, fiind sancționat contravențional în acest sens cu amendă și măsura complementară de reținere a plăcuțelor cu nr. de înmatriculare și a certificatului.

 Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest însă nu consumaseră băuturi alcoolice, rezultatul fiind 0,00  pentru ambii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”,  urmând a se da soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *