Mașină proiectată pe șosea după ce s-a izbit de un cap de pod. Polițiștii nu au găsit șofer sau pasageri nici în mașină, nici la locul accidentului. Povestea șoferului dispărut

Un accident rutier, mai puțin obișnuit, s-a petrecut în seara zilei de ieri, la Valea Poienii, Dolhasca.

Polițiștii au fost anunțați că o mașină a fost proiectată pe carosabil după ce s-a izbit de un cap de pod. Ajunși la locul accidentului, polițiștii au găsit mașina goală. Însă, la scurt timp a sosit un bărbat, vizibil accidentat, dar care a declarat că nu el a condus și nici nu știe cine a condus mașina.

Iată cum s-a petrecut întregul eveniment:

Ieri, 08.05.2021, ora 20.50, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza localității Valea Poienei, oraș Dolhasca a avut loc un accident pe drumul comunal.

Lucrătorii din cadrul subunității s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care cele sesizate s-au confirmat, un autoturism fiind proiectat pe partea carosabilă în urma impactului cu un cap de pod, iar în  autoturism nu exista nicio persoană.

La scurt timp  la locul accidentului s-a prezentat un bărbat de 31 ani, localnic, care avea urme vizibile de accident și care a declarat faptul că el nu a condus autoturismul și nu cunoaște cine a condus.

Astfel, bărbatul de 31 de ani a refuzat să sufle în aparatul etilotest, însă având în vedere faptul că exista o suspiciune rezonabilă cu privire la faptul că acesta este conducătorul autoturismului s-a procedat la conducerea acestuia la sediul Spitalului Muncipiul Fălticeni, unde acesta în prezența medicului de gardă a refuzat să i se preleveze probe biologice.

Totodată, a fost efectuată cercetarea la fața locului, ocazie cu care din habitaclu autoturismului au fost recoltate probe ADN de pe airbagul sărit al volanului și totodată a fost ridicat un fragment de urmă papilară.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de: „ refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *