Mașină răsturnată în pârâul Putna, în apropiere de Chilia lui Daniil Sihastru. Doi tineri scoși din mașină de turiști și localnici

O mașină, în care se aflau doi tineri, s-a răsturnat în această după amiază, 2 ianuarie 2021, în jurul orei 15:20,  de pe un pod, în pârâul Putna, în apropiere de chilia lui Daniil Sihastru.

Din spusele martorilor care se aflau la locul accidentului, șoferul mașinii a încercat să ia curba ca să intre pe podul mic, pod peste pârâul Putna , în imediata apropiere a chiliei lui Daniil Sihastru, loc frecventat de foarte mulți turiști.

Se pare că în curba luată tânărul ar fi pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în albia pârâului pe partea stângă a podului (cum se merge spre chilie).

Câteva persoane care circulau cu o caleașcă, posibil turiști, au sărit în ajutorul celor doi tineri, scoțându-i rapid din mașină, conștienți, așezându-i pe marginea pârâului, în așteptarea echipajelor de salvare și polițiștilor, anunțate prin 112, care vor face cercetări pentru stabilirea cauzei accidentului.

Știre în curs de actualizare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *