Mașina unui bărbat din Hânțești, cumpărată de numai jumătate de oră, a luat foc în timp ce noul proprietar se deplasa către casă

În dimineața zilei de ieri, 10 septembrie 2020, la ora 09.45, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat de 37 ani din sat Hănțești, comuna Hănțești, cu privire la faptul că autoturismul pe care îl conducea a luat foc.

Bărbatul cumpărase automobilul în acea zi, în jurul orei 9, de la un localnic din Zamostea.

În jurul orei 09.35, în timp ce se deplasa către domiciliu pe DN29A, pe raza satului Șerbănești, comuna Zvoriștea, cumpărătorul a observat că de sub capota autoturismului iese fum. În acel moment a oprit pe acostamentul drumului, în afara părții carosabile, iar când a deschis capota a observat flacără în zona motorului.

La fața locului s-au deplasat doua echipaje de pompieri voluntari din cadrul SVSU Primăria Zvoriștea, și unul din cadrul ISU Suceava, care au lichidat incendiul în cauză.

În urma investigațiilor făcute la fața locului de către pompierii militari a rezultat faptul că incendiul s-a produs în urma unui „scurt circuit electric, la aeroterma mașinii”.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere din culpă, urmând a fi soluționat procedural de către lucrătorii SPR 8  Adâncata.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.