Mașini distruse de flăcări la Marginea. Incendiul, într-o curte unde se aflau 10 autovehicule, pornit de la un foc aprins într-un spațiu deschis

Vineri, 13.09.2019, la ora 14:08, patrula din cadrul SPR3 Marginea a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie de 27 ani din comuna Marginea, despre faptul că în curtea din spatele locuinței de domiciliu a izbucnit un incendiu.

S-a constatat că în jurul orelor 14:00, în timp ce femeie desfășura diverse treburi gospodărești, a observat faptul că în curtea din spatele locuinței de domiciliu, unde erau depozitate un număr de aproximativ 10 autovehicule diverse mărci, a izbucnit un incendiu.

În urma incendiului a ars interiorul a două autoturisme și niște anvelope, cauza incendiului fiind folosirea flăcării deschise în spațiul deschis.

Împreună cu angajații din cadrul Detașamentului de Pompieri Rădăuți s-a stabilit că incendiul a izbucnit în primă fază la niște recipiente și ambalaje inflamabile folosite în atelierele mecanice.

Fiind audiată, persoana vătămată a precizat faptul că nu se află în conflict sau în relații de dușmănie cu alte persoane și nici nu bănuiește ca incendiul să fi fost pus intenționat.

În zona în care a avut loc incendiul nu au fost identificate camere de supraveghere video și nici martori oculari.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere din culpă”, dosarul urmând a fi soluționat procedural de către Postul de Poliție Marginea.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *