Mașini distruse și bătaie între șoferi care s-au șicanat în trafic. Tatăl unui dintre șoferi a venit să dea o mână de ajutor la bătut

În seara zilei de ieri, 27.06.2019, ora 21.45, polițiștii din cadrul SPR 12 Preuteşti au fost sesizați prin SNUAU 112, de către G.M., un bărbat de 23 ani, din orașul Liteni, despre faptul că a fost bătut și i-a fost distrusă mașina.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în data de 27.06.2019, la ora 21.40, în timp ce se deplasa cu mașina pe DJ 208C din direcția Pleșești spre Valea Glodului la intrarea în satul Giurgești, G.M. s-a șicanat în trafic cu conducătorul unui autoturism marca BMW X5, G.V., un tânăr de 19 ani, din comuna Vulturești, cel din urmă pătrunzând pe contrasens, în urma accidentului rezultând avarierea celor doua vehicule.

La fața locului a venit și tatăl conducătorului auto BMW, G.V. de 49 ani, din comuna Vulturești, iar împreună cu fiul său l-au luat la bătaie pe G.M. – șoferul care a anunțat poliția.

Conducătorul autoturismului BMW X5 a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.160 lei și s-a dispus reținerea permisului pentru o perioadă de 60 zile.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „distrugere din culpă” și „lovirea sau alte violențe”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *