Mopan Suceava
Publicitate

Mașini rulate & impecabile la dispoziția ta, la AutoDel

Fiecare șofer are un ideal atunci când vine vorba de mașini. Mașina visurilor este diferită pentru fiecare persoană în parte, așadar nu tuturor ni se potrivește un anumit tip. Pentru a atinge acest obiectiv, foarte mulți șoferi strâng ani de zile sume imense pe care să le plătească pentru un autoturism nou. Mulți dintre ei nu știu despre autoturismele rulate, care pot fi cele pe care și le doresc. Ai mașini rulate și impecabile la dispoziția ta, de la AutoDel!

AutoDel îți oferă șansa de a achiziționa mașina pe care ți-ai dorit-o mereu, la un preț care să se potrivească bugetului tău. Autoturismele sunt disponibile online, pe site, de unde poți verifica întregul stoc înainte să mergi la parcul auto. Gama largă de masini sh Suceava te așteaptă pentru a ridica autoturismul pe care ți l-ai dorit întotdeauna!

Pe lângă varietatea de autoturisme, la AutoDel mai poți comanda și autoutilitare sau motociclete. În cazul în care pe site nu găsești modelul sau marca dorită, poți accesa secțiunea de mașini la comandă. Acolo trebuie să specifici câteva informații, pentru ca firma să aducă exact ceea ce cauți. În secțiunea respectivă poți introduce inclusiv intervalul de preț în care îți dorești să se încadreze autoturismul.

Alege marca dorită și verifică disponibilitatea modelelor!

Pe site-ul autodelrulate.ro ai posibilitatea de a verifica toate modelele disponibile pentru o anumită marcă. Fie că vrei să optezi pentru marca obișnuită pe care o are și mașina de care dispui acum sau vrei să încerci ceva nou, pe site ai toate detaliile. În categoria de autoturisme, poți vedea anunțurile recente (autoturisme noi introduse), cât și unele dintre cele mai vândute mărci sau modele.

Fiecare autoturism este detaliat complet privind numărul de km, caii putere, tipul cutiei de viteze, anul de fabricație, locurile și așa mai departe. De asemenea, înainte de a fi puse în vânzare, autoturismele sunt verificate tehnic și estetic. Sunt supuse la un control riguros pentru a se asigura că funcționează perfect. Aspectul lor este similar cu mașinile noi, așadar vei beneficia de un autoturism nou, la prețul unuia second hand.

Ai ocazia de a vedea stocurile și în funcție de topul categoriilor auto. În acest caz vorbim despre Audi, BMW, Mercedes, Opel, Skoda sau Volkswagen. Alături de acestea mai sunt disponibile Alfa Romeo, Citroen, Dacia, Fiat, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Maybach, Mitsubishi, Porsche, Tesla sau Seat, cât și multe altele.

Programează-te la un test drive gratuit, la una dintre locațiile AutoDel!

AutoDel dispune de două showroom-uri unde poți descoperi disponibilitatea mașinilor. Suceava și București sunt cele două locații unde te poți programa pentru un test drive.

Mașina este o investiție pe termen lung și suma pe care o investești este de cele mai multe ori una mare. Din acest motiv, AutoDel îți oferă șansa de a testa anterior mașina pe care ți-o dorești. Te programezi la un test drive și verifici cum funcționează autoturismul dorit. Mai apoi te poți pronunța dacă se pliază sau nu pe nevoile tale.

 

Contact:

contact@autodel.ro

SUCEAVA:

0374 006 007

BUCUREȘTI:

0759 888 788

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *