Mașini vandalizate în buricul târgului. Autorii – trei bezmetici din Hânțești, Adâncata și Valea Moldovei. Au fost prinși de polițiștii locali aflați în patrulă

A tunat și i-a adunat, așa se poate descrie în puține vorbe ceea ce s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică în zona principalei artere rutiere din municipiul Suceava. Trei indivizi, unul din Hânțești, altul din Adâncata și încă unul din Valea Moldovei, au luat la rând mașinile parcate pe strada Ion Vodă Vitezul, în zona bulevardului Ana Ipătescu. Este meritoriu faptul că polițiștii locali care patrulau în zonă i-au surprins, i-au reținut și și i-au predat Poliției municipale.

Ovidiu Doroftei, șeful Poliției Locale a municipiului Suceava a transmis un comunicat de presă legat de acest eveniment, în care se arată că la data de 03.03.2019, în jurul orelor 03:30, o patrulă de ordine publică a Poliției Locale Suceava, Serviciul Ordine Liniște Publică și Pază nr.1, aflându-se în serviciul de patrulare pedestră, în zona b-dul Ana Ipătescu, a surprins un grup de 3  persoane care efectuau acte de vandalism asupra autovehiculelor parcate pe str. Ion Vodă Viteazul.

La vederea polițiștilor locali, unul dintre cei în cauză, a luat-o la fugă printre blocuri, ceilalți doi fiind prinși auspra faptului și conduși la sediul Poliției Locale. Ulterior, patrula auto a reușit să-l prindă și pe al treilea, în zona esplanadei Casei de Cultură, în timp ce încerca să se ascundă.

În urma verificarilor efectuate s-a stabilit că cei trei sunt P.C.F., de 21 ani, din com. Hânțești, C.G.P., de 22 ani, din com. Adâncata și L.V.A. de 17 ani, din com. Valea Moldovei, provocând pagube la 9 autovehicule parcate.

În vederea continuării cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, susnumiții au fost predați Poliției Municipiului Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *