Mașinile parcate aiurea prin oraș, măsuri prompte și considerații formulate de viceprimarul Lucian Harșovschi

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, își dovedește în continuare implicarea în problemele comunității, pe pagina sa de facebook semnalând situații în care municipalitatea a trebuit să intervină. De această dată, este vorba despre mașini parcate ilegal și pe care lucrătorii de la Poliția locală le-au depistat iar o firmă de profil le-a ridicat și pus pe platformă, ducându-le la depozitul de mașini parcate aiurea din municipiul reședință de județ, aflat în gestiunea Primăriei. Nu știm unde este amplasat acest depozit și nici dacă am ști nu am spune,  însă trebuie savurat comentariul viceprimarului Harșovschi, care însoțește imaginile imortalizate cu prilejul ridicării unuia dintre automobile parcate în culpă. ( am șters emoticoanele viceprimarului și am transcris mesajul  în italic):

Primăria îi “ajută” pe cei care lasă mașinile parcate necorespunzător!

Ce s-ar fi întâmplat dacă cineva, din neatenție, o zgâria/acroșa când se deplasa corespunzător pe str. Grigore Ureche?

Așa, plătește doar amenda și sigur mașina nu va avea de suferit din cauza șoferului, scăpând fără nicio avarie și putând fi vândută ca nouă din Germania (ca proprietate a unei băbuțe), cu doar 29.000 de km la bord… nu și în realitate.

Atenție amatori de tranzacții auto! Dacă parcați limuzina scoasă la vânzare de-a curmezișul străzii,  cu o simplă amendă  o puteți recupera de la depozitul de mașini parcate neregulamentar al Primăriei. Acolo se asigură și pază. Garantat nimeni nu vă va zgâria cu șurubelnița vopseaua imaculată de pe portiere!  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *