Medalia jubiliară ”Centenarul Unirii Bucovinei cu Țara”, oferită de Gheorghe Flutur președintelui Cons iliului Regiunii Schwaben din Germania, Jürgen Reichert

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a înmânat ieri, în cadrul oferit de inaugurarea oficială a noii Secții de Cardiologie de la Spitalul Județean ”Sfântul Ioan cel Nou”, Medalia jubiliară ”Centenarul Unirii Bucovinei cu Țara” președintelui Consiliului Regiunii Schwaben din Germania, Jürgen Reichert, prezent la Suceava și aflat la final de mandat.
Oficialul german a mulțumit pentru medalia primită și a felicitat pe cei din conducerea Spitalului județean și cadrele medicale din Secția de cardiologie pentru munca extraordinară depusă. ”Este un exemplu al parteneriatului de succes cu județul Suceava care durează de mai bine de 20 de ani și care continuă. Pot compara prima mea vizită făcută în județul Suceava acum 20 de ani și pot să constat progresele care s-au făcut în toate domeniile, economic, social, cultural dar domeniul sănătății este cel mai important, fiindcă de acesta beneficiază toți cetățenii. Mă bucur foarte mult că am avut și eu o mică contribuție și că dumneavoastră ați valorificat schimburile de experiență pe care le-ați avut cu colegii din Germania. Ați făcut primul pas privind transformarea acestui spital regional într-o clinică universitară. Cercetarea medicală are un rol foarte important în diversele tratamente” a declarat Jürgen Reichert.
”Bucurați-vă de această realizare pentru care ați muncit atât de mult dar gândiți-vă și la munca viitoare, la pașii pe care îi veți întreprinde în viitor, eu vă felicit din toată inima pentru tot ceea ce ați realizat și sper că vom avea o colaborare bună și în viitor, în acest sens”, a mai spus oficialul german.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *