CulturalEvenimente

Medalie de aur şi de argint pentru Corala de fete „Ciprian Porumbescu” a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Suceava la Grand Prix of Nations, concurs desfăşurat la Gotheborg, Suedia

Corala de fete „Ciprian Porumbescu” a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Suceava a câștigat o medalie de aur și o medalie de argint la Grand Prix of Nations, Champions league-ul corurilor (în cadrul concursului Grand Prix of Nations Gothenburg 2019 & 4th European Choir Games), care s-a desfășurat la Gotheborg, Suedia. Anunţul a fost făcut aseară printr-un comunicat postat pe pagina de facebook a coralei.

„Felicităm Corala de fete „Ciprian Porumbescu” a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Suceava în componența căreia le regăsim și pe cele 6 colege ale noastre. Felicitări părintelui dirijor, Lucian Tablan-Popescu, felicitări doamnei profesoare Valentina Tablan-Popescu și felicitări corepetitoarei, Andreea Hanuseac!” transmit administratorii paginii.

În acelaşi comunicat postat se mai anunţă că „în cadrul European Choir Games, desfășurat în aceeași locație, Corala „Leon Bancilă” din Fălticeni a fost sprijinită într-o ultimă frumoasă colaborare de nu mai puțin de 14 colegi din cadrul coralei noastre mixte, „Ciprian Porumbescu”, participând la secțiunea Champions, Adult Choirs. Aceștia au fost îndrumați de către dirijorul nostru secund, Alexandru Semeniuc și, din poziție de solist și corepetitor, de catre pr.prof. Lucian Tablan-Popescu. Corala a fost premiată cu diploma de argint. Felicitări tuturor, sperăm că această colaborare va reprezinta un plus pentru viitorul vostru. Mult succes în continuare!”

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *