Medicul anestezist sucevean dr. Ovidiu Irimescu a murit răpus de Covid la 46 de ani

Pentru cei care încă se mai cred nemuritori, neglijându-i pe cei din jur, transmitem mesajul de condoleanțe al doctorului Sorin Hâncu, președintele Colegiului Medicilor Suceava, la moartea unui doctor sucevean tânăr, răpus în lupta pe care a purtat-o pentru a salva viețile altora, în războiul cu Covid – 19, la Spitalului Județean Suceava:

”Traversăm o perioadă foarte grea. Trăim momente dramatice. Astăzi ne-a părăsit un coleg, medic anestezist de excepție.
Dr. Ovidiu Irimescu a luptat pentru pacienții gravi cu COVID 19, s-a infectat la locul de muncă și nu a mai putut fi salvat, deși avea doar  46 de ani. Cuvintele nu pot exprima regretele noastre.
Dumnezeu sa-l ierte si să-l primească în împărăția Lui.”

Monitorul de Suceava a anunțat că medicul sucevean s-a îmbolnăvit de Covid luna trecută, a urmat tratament în spital și s-a vindecat, după care în decembrie a revenit la spital, pentru dispnee nou apărută după 12 zile de la externare. În data de 19 decembrie a fost transferat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. dr. Matei Balș” din București, unde a murit  în data de 28 decembrie. (foto: Monitorul de Suceava)


Informații mai multe:  https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-12-28/Medicul-ATI-Ovidiu-Irimescu-de-la-Spitalul-Suceava-a-fost-rapus-de-Covid-Avea-doar-46-de-ani#ixzz6hwRucBhS

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *