Mercedes de lux furat din Olanda, găsit într-o parcare din Suceava. Poliția face cercetări pentru tăinuire

În data de 24 mai a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava s-a desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate.

Polițiștii de frontieră au depistat un autoturism de lux marca Mercedes-Benz, în valoare de 175.000 lei, ce figura ca fiind semnalat furat, alertă introdusă de Olanda.

Astfel, în jurul orei 18.30, un echipaj al poliției de frontieră a identificat într-o parcare de pe raza municipiului Suceava, un autoturism marca Mercedes-Benz. Acesta aparţinea unei persoane de sex feminin, cetăţean român, în vârstă de 33 ani, domiciliată pe raza judeţului Suceava.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul, fabricat în anul 2016, figurează ca fiind furat, alertă introdusă de către autoritățile olandeze din data de 14 februarie a.c.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuireiar autovehiculul în valoare de 175.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea cercetărilor.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other