Mesaj de mulțumire a doctorului Alexandru Calancea, directorul Spitalului Județean, adresat angajaților unității medicale, pentru felul în care s-au mobilizat la incendiul din noaptea de 2 februarie

Doctorul Alexandru Calancea, managerul Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, a făcut public un mesaj de mulțumire adresat tuturor angajaților unității sanitare județene care au dat dovada de receptivitate și disponibilitate de a susține activitatea complexă din noaptea 02.02.2022, când s-a produs incendiul de la etajul IV al Spitalului Nou,  și le-a  transmis pe această cale cele mai calde urări de bine.

”Profesionalismul de care ați dat dovadă și dăruirea față de semenii dumneavoastră sunt dovada cea mai evidentă a unei munci făcută cu dăruire.

Personal vă transmit un mesaj de apreciere și multumire, pentru loialitatea și curajul cu care ați onorat Spitalul Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava.

Apreciez și capacitatea de răspuns la această provocare și a instituțiilor implicate direct la gestionarea situației” se arată în mesajul transmis de conducerea Spitalului Județean Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.