Mesaj de susținere pentru noul manager al Spitalului Județean, dr. Alexandru Calancea din partea contracandidatului său, avocatul Traian Andronachi

Avocatul Traian Andronachi a transmis pe pagina sa de internet un mesaj de susținere pentru câștigătorul concursului pentru funcția de manager al Spitalului Județean, dr. Alexandru Calancea.

Precum se știe, dr. Alexandru Calancea a obținut nota 9,57 la acest concurs iar Traian Andronachi, nota 8,49, ceea ce înseamnă că doctorul Calancea va fi managerul Spitalului Județean pentru următorii patru ani:

”Îi urez mult succes managerului Spitalului Județean de Urgență Suceava “Sfântul Ioan cel Nou”, doctorul Calancea Alexandru, în dificilul mandat care urmează în fața sa. Fac acest lucru cu inima deschisă, cu fair-play și cu credința fermă că va fi un manager foarte bun și care, dacă-și va îndeplini toate obiectivele pe care și le-a propus, (și care de altfel, in linii mari sunt comune), va transforma spitalul județean într-o unitate medicală de elită, la nivel regional și national.

Asa cum am făcut-o de-a lungul timpului, și de această dată îmi exprim întreaga mea susținere și întregul meu suport, atât timp cât va fi cosiderat oportun, pentru a obține dezideratul suprem în această postură – de manager – și anume, SATISFACȚIA celor care își încredințează ceea ce e mai de preț si anume – SĂNĂTATEA- în mâinile și în cugetul personalului medical!”, este mesajul avocatului rădăuțean Traian Andronachi, fost manager al Spitalului Municipal Rădăuți.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *