Mesaj transmis de Teatrul Municipal ”Matei Vișniec”, la plecarea în veșnicie a managerului Carmen Veronica Steiciuc : Vă mulțumim tuturor!

Vă adresăm, din suflet, calde mulțumiri tuturor celor care ne-ați fost alături în aceste momente grele, la plecarea, mult prea devreme, din această lume a unei persoane extraordinare, Carmen Veronica Steiciuc, cea care ne-a fost atât prieten cât și manager.

Mulțumim tuturor celor care aţi trimis mesaje de condoleanţe, celor care aţi aprins o lumânare şi aţi adus o floare, tuturor celor care aţi vărsat o lacrimă şi celor care v-aţi îndreptat cu gândul către noi, vă suntem recunoscători.

Un suflet nobil și generos, o ființă sensibilă care și-a iubit foarte mult familia, un om minunat extrem de dedicat culturii, teatrului și poeziei, Carmen Veronica Steiciuc va rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre.

Iubirea, respectul și admirația care au venit din partea voastră, în aceste zile pline de tristețe și care au condus-o pe Carmen într-o lume mai bună, ne dau curajul de a merge mai departe, cu speranța că, noi toți, vom fi în stare să-i răsplătim toată dragostea ei.

Mulțumim tuturor!

Echipa Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *