Mopan Suceava
Politica

Mesajul candidatului ADU la Primăria municipiului Suceava, Marian Andronache, pentru seniorii Sucevei: „Rămân profund îndatorat celor care au ridicat Suceava din temelii”

Mesajul candidatului Alianței Dreapta Unită la Primăria municipiului Suceava, Marian Andronache, pentru seniorii Sucevei:

”Aceasta este scrisoarea mea către generația de aur a municipiului Suceava:

Experiența și maturitatea dumneavoastră sunt importante pentru noi. Tinerețea în sine nu este o virtute, dacă nu este ajutată de înțelepciunea celor trecuți prin viață.

Cu ajutorul dumneavoastră vreau să ghidăm tinerii acestui oraș, pentru ca împreună cu ei să avem grijă de sănătatea dumneavoastră și nu numai.

Vreau să construiesc un spital municipal modern unde să putem primi îngrijiri medicale de cea mai bună calitate, aproape de casă.

Vreau să deschid un centru medical de permanență în fiecare cartier al Sucevei, pentru ca dumneavoastră să aveți acces la îngrijiri medicale non-stop, indiferent de oră sau zi.

Vreau să înființez un centru de îngrijire pentru vârstnici, unde veți găsi nu doar îngrijire medicală, dar și activități sociale și sprijin pentru a vă putea bucura de o viață activă și demnă.

Pe 9 iunie, votează pentru sănătate, siguranță și demnitate în Suceava.

Votează Marian Andronache!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *