Mopan Suceava
Actualitate

Mesajul președintelui Flutur, transmis „de sub streașina mânăstirii Putna”: „«Ridică-te, Ştefane!», așa îmi vine să spun la Putna când mă uit și văd o sală arhiplină de putneni care, în aplauze, au primit echipa liberală, susținând candidatura lui Gheorghe Coroamă la primăria Putnei”

Într-o sală de evenimente plină ochi de putneni a fost primită azi echipa liberal, condusă de Gheorghe Flutur, sosită la Putna pentru asusține candidature, pentru un nou mandate, a primarului Gheorghe Coroamă.

Apeoape de poala pădurilor și de Mănăstirea Putna, de unde Marele Ștefan veghează la hotare, locația aleasă pentru întâlnirea cu localnicii a sporit intensitatea evenimentului.

„«Ridică-te, Ştefane!», așa îmi vine să spun la Putna când mă uit și văd o sală arhiplină de putneni care, în aplauze, au primit echipa liberală, susținând candidatura lui Gheorghe Coroamă la primăria Putnei”, a declarat președintele Gheorghe Flutur.

Flutur le-a spus celor prezenți, că primarul Coroamă este stâlpul primarilor liberali, un om care a reușit să aducă peste 30 de milioane de euro numai în ultimul timp, derulând în prezent proiectul de apă și canalizare de peste 10 milioane de euro în Putna. În mandatele sale a dezvoltat și transformat localitatea într-o stațiune turistică.

„Primarul Coroamă a construit o casă de cultură modernă, școli și grădinițe moderne, a inaugurat un centru medical pentru putneni și a realizat cea mai frumoasă investiție din județul Suceava: o bază sportivă cu un stadion de fotbal de nivel național de Liga 1, cu o tribună de peste 1000 de locuri, bazin de înot, saună și dușuri, terenuri de antrenament pentru sportivi. Datorită acestor realizări, Putna va deveni un centru de cantonament pentru sportivi atât din țară, cât și din străinătate”, a mai spus Flutur.

La impresionanta manifestare de la Putna, unde au venit și alți primari, de la Vicovu de Sus și Horodnic de Sus, de la Bilca, oameni de toată isprava, fiecare dintre ei fiind modele de administrație locală de succes la superlativ.

„Când mă gândesc că această parte de Bucovina este administrată în mare parte de liberali – de la Ulma, Brodina, Vicovu de Sus, Bilca, Putna, Frătăuții Vechi și Noi, Rădăuți, Marginea, Horodnic de Sus, Burla – sunt convins că surpriza liberală va veni și la Straja, Gălănești, Vicovu de Jos, Voitinel și Horodnic de Jos, având ca exemple localitățile conduse de liberali.

Forța exemplului este mai mare decât orice campanie electorală. Gândiți-vă bine, oameni buni, uitați-vă în grădinile și comunele acestor gospodari și votați liberalii, pentru că merită”, așa a închis Gheorghe Flutur mesajul său, transmis de sub streașina mânăstirii Putna, unde se odihnește Marele Ștefan.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other