Mic aventurier de Mitoc, urmărit astă-noapte prin pădure de polițiști. Tânărul de 20 de ani a fost prins, s-a dovedit că nu are permis, s-a ales cu dosar penal

Aseară, pe la ora 21.45, patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata , aflându-se în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier, au observat pe D.J. 208 D din satul Mitocu Dragomirnei, comuna Mitocu Dragomirnei, un autoturism marca BWM, care circula din direcția Mitocu Dragomirnei către Mitocaş,  virând dreapta pe lângă barul Carpatis.

Polițiștii de la subunitatea din Adâncata fuseseră informați că autoturismul este condus de o persoană care nu are permis de conducere. Un echipaj de poliție a pornit în urmărirea autoturismului pe DJ 208D, prin folosirea semnalelor acustice și luminoase.

Conducătorul autoturismului nu a oprit, a continuat deplasarea pe DJ 208D pe o distanţă de aproximativ 4 km, a tranzitat satul Mitocaş  iar la limita dintre satele Adâncata și Mitocaș a pătruns pe drumul forestier, continuând cursa spre periferia localității Mitocaş, cu polițiștii în spatele lui.

După circa 3 kilometri, autoturimul a pătruns pe un drum comunal neclasificat de pe raza satului Mitocaş, a mai mers cam 4 kilometri, apoi a pătruns din nou pe DJ 208D, continuând deplasarea spre centrul satului Mitocu Dragomirnei. Într-o curbă periculoasă la dreapta, șoferul epuizat a oprit. Polițiștii porniți în urmărirea lui  l-au scos din mașină pe șoferul încăpățânat, l-au trântit la pământ și l-au încătușat.

Șoferul BMW-ului a fost condus la sediul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata, unde s-a procedat la identificarea acestuia, stabilind că acesta se numeşte S.O.P., are 20 de ani și este din comuna Mitocu Dragomirnei.

 Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-a procedat la interogarea bazei de date, stabilindu-se că S.O.P. nu este posesor de permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de: ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Pe scurt, polițiștii de la Adîncata au consumat din  benzina statului pentru a urmări un tânăr șmecher din Mitocu Dragomirnei pe timp de noapte, prin pădurile din jur, iar când l-au prins, după mai mulți kilometri de urmărire, au constatat că acesta nu are permis și l-au lăsat acasă, cu dosar de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Strania senzație este că polițiștii din România își închipuie că alcoolul la volan este cauza tuturor relelor.

Dar cei care omoară oameni deliberat nu sunt, cei mai mulți dintre ei, consumatori de alcool la volan. Presupunem că tinerelul de 20 de ani, dat în vileag de prietenii săi pentru că a condus fără permis, va plăti cheltuielile privind deplasarea la ceas de noapte a unui echipaj de poliție pe urmele sale, prin pădurea de la Mitoc – Adâncata. Dacă nu o va face el, să o facă părinții lui, care l-au lăsat să circule pe drumurile publice ca și cînd lumea s-a făcut tocmai pentru ca cineva să procreeze un infant de primă categorie, precum S.O.P. pus pe făcut prostii.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *