Mic război pe paleți cu BCA, între frați, la Mitocu Dragomirnei

Luni seară pe la ora  20.58, polițiștii din cadrul SPR 8 Adâncata au fost sesizați prin 112 de către Gheorghe  G. de 32 ani din comuna Mitocu Dragomirnei, cu privire la faptul că Aurel M. de 40 ani din localitate, i-a sustras doi paleți cu BCA.

Polițiștii au stabilit că Gheorghe G.  deține în localitate, la o distanță de aproximativ 300 metri față de locuința socrilor săi, o casă aflată în construcție. În curtea acestei proprietăți avea depozitați 10 paleți cu BCA, doi paleți care-i aparțineau, iar ceilalți 8 fiind ai fratelui său.

Aseară,  în jurul orelor 20.00, Gheorghe G.  a fost contactat telefonic de către un vecin, care i-a spus că la imobilul proprietate aflat în construcție Aurel M.  cu o autoutilitară, în care a încărcat doi paleți cu BCA și a plecat.

În urma investigațiilor și verificărilor efectuate pe raza comunei Mitocu Dragomirnei a rezultat faptul că Aurel M. a luat cei doi paleți cu BCA la solicitarea lui Ionuț G.. Deoarece numitul Ionuț G. a omis să-l anunțe pe fratele său Gheorghe G. despre faptul că Aurel M. va veni la locuința sa pentru a luat respectivele materiale de construcție, Gheorghe G.  a apelat SNUAU 112.

Fiind audiată, persoana vătămată a declarat că în cauză nu este vorba de săvârșirea vreunei fapte de natură penală, ci este vorba de o neînțelegere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”, cercetările  fiind continuate de SPR 8 Adâncata.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *