Micii Cercetași din Suceava, târg de ornamente de Crăciun realizate chiar de ei, în această după amiază, la EGROS Suceava

O frumoasă acțiune organizată de Organizația ”Cercetașii României”, se desfășoară în această după amiază  la EGROS Suceava, până la ora 17.00, iar eroii acesteia sunt chiar copiii cercetași suceveni care, cu mânuțele lor, folosind, în mare parte, materiale din natură, au meșterit ornamente de Crăciun. Cei care cumpără produsele lor vor putea susține financiar o altfel de educație pentru 100 de copii suceveni, o educație bazată pe valori, respect și protejarea naturii.

”Cel mai important lucru este să încerci să pui fericire în viețile celorlalți”, este mesajul preluat dintr-un citat al generalului britanic Robert Baden – Powell, cel care a pus bazele activității de cercetaș pentru copii, acum aproape un veac și jumătate.

”Cum migală, dragoste și veselie  cercetașii suceveni au meșterit Ornamente de Crăciun. Cei mai mici Cercetați vă invită să le admirați și să le cumpărați!”, Timpul încă nu este pierdut, acțiunea fiind în desfășurare astăzi până la ora 17.00, în spațiul EGROS Suceava. Cei care vor dori să cumpere și după închiderea micului târg astfel de ornamente realizate de micii cercetați, o pot face în zilele următoare luând legătura cu Organizația Cercetașii României, filiala Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *