Microbuz școlar cu 19 copii înăuntru, răsturnat la Arbore după ce s-a ciocnit cu două autoturisme. Cod Roșu de Intervenție. 26 de persoane implicate, 23 răniți transportați la Spitalul Județean. Foto ISU, Atenție Poliția!

Un grav accident rutier a avut loc în această după amiază, după ora 14.30,  în comuna Arbore.  Un microbuz de transport elevi  s-a răsturnat după ce a intrat în coliziune cu două autoturisme. În evenimentul rutier au fost implicați 7 adulți si 19 copiii. Toți erau, la sosirea echipajelor de ambulanță  conștienți și cooperanți fiind  evaluați din punct de vedere medical. Au intervenit  la locul accidentului  ISU Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, 6 ambulanțe SAJ, 3 ambulanțe SMURD și 1 ATPVM.  

S-a activat Planul Rosu de Intervenție.  În primă fază. 7 persoane au fost transportate la spital Misiunea este în dinamică, fiind multe  persoane de triat. În total, sunt evaluate 26 victime, dintre care 19 copii. 23 de răniți – cei 19 copii și 4 adulți au fost în total transportați cu ambulanțele la Spitalul Județean. Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut accidentul

Foto: ISU Bucovina Suceava; Dănuț Gheață – facebook Atenție Poliția!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *