Microbuz ucrainean prin cu marfă fără documente în valoare de peste 100.000 lei dar și cu țigări de contrabandă reținut la Siret de polițiștii de frontieră

Vineri, 23 octombrie a.c.,pe timpul unor misiuni de supraveghere şi control în zona de competenţă, lucrători din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret au oprit în trafic pentru control pe raza localităţii Siret un microbuz marca Mercedes-Benz, cu numere de înmatriculare specifice Ucrainei.

Autovehiculul era condus de către un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, iar pe bancheta din spate a fost observat un colet cu țigări. Microbuzul a fost condus la sediul sectorului, iar în urma inventarierii coletului a rezultat cantitatea de 610 pachete țigări de proveniență Duty Free în valoare de 7.100 lei.

De asemenea, au mai fost descoperite şi ridicate în vederea confiscării  diverse bunuri, precum articole îmbrăcăminte, produse de îngrijire personală și  recipiente cu insecticid, în valoare totală de 102.732 lei, bunuri asupra cărora persona în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Mijlocul de transport, în valoare de 35.000 lei, a fost reținut pentru continuarea verificărilor, iar față de persoana în cauză se efectuează cercetări la finalizare urmând a fi luate masurile legale.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *