Microbuze furate din Italia, conduse de doi suceveni, descoperite de polițiștii de frontieră suceveni, pe raza localității Trei Movile

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au descoperit în trafic, două microbuze marca Mercedes Sprinter, care erau căutate de către autoritățile din Italia.

 Azi, 20 iunie a.c., la nivelul S.T.P.F.Suceava s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate din străinătate.

Astfel, în jurul orei 01.10, polițiștii de frontieră au oprit în trafic,  pe comunicația E 58, pe raza localității Trei Movile, două microbuze marca Mercedes Sprinter, înmatriculate în Slovacia, respectiv Polonia, ce erau conduse de doi cetățeni români, ambii domiciliați pe raza jud Suceava.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au constatat că cele două microbuze erau semnalate ca fiind ,,bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Italia.

Mai mult de atât cele două microbuze aveau seria șasiului modificată iar numerele de înmatriculare aparțineau altor autovehicule.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: tăinuire, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare,  la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Cele două microbuze în valoare totală de 147.000 lei, au fost indisponibilizate la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *