Miercuri, ziua hoților în județul Suceava. Patru furturi au fost reclamate ieri, dintre cele mai diverse: telefoane, parfumuri, bani, dar și saci cu grăunțe

Ziua de ieri a însemnat pentru polițiștii din județul Suceava una dintre acelea pentru care merită să mergi la serviciu. Pentru că a fost plină de reclamații privind furturi, mai rar să se grupeze acestea în decurs de 24 de ore. S-au furat ieri de toate: telefoane mobile, parfumuri, bani din poșete dar și saci cu grăunțe. Parte dintre autori nu au fost deocamdată identificați.

Ieri dimineață, la ora 05.50, un bărbat de 60 ani, din comuna Frătăuții Noi, a sesizat prin 112 faptul că o femeie i-a furat telefonul.

Apelantul locuiește cu chirie în Frătăuții Noi.  El a declarat că în noaptea de 05/06.02.2019, a primit-o în casă pe o femeie de 31 ani, din comuna Mușenița  iar aceasta i-a sustras telefonul mobil, care se afla într-o sacoșă de rafie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „furt calificat”, prejudiciul fiind stabilit la 200 lei. Femeia care și-a petrecut noaptea cu păgubitul și care a plecat cu suvenir, va fi identificată și trasă la răspundere.

Tot ieri, înainte de ora 10.00, o angajată a unei firme din Suceava, cu punct de lucru la parterul magazinului Bucovina din municipiul Suceava a sesizat prin 112 că  un tânăr a sustras două parfumuri din incinta societății.

În urma verificării vizuale a produselor expuse pe rafturi, angajata a sesizat lipsa a două parfumuri. În acest sens ea a procedat la vizionarea imaginilor video surprinse de camerele de supraveghere montate în interiorul societății, ocazie cu care a stabilit că furtul a fost comis de cu o zi înainte de către un tânăr, în intervalul orar 1602-1604, iar bunurile au fost puse într-un rucsac pe care îl avea asupra sa. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,furt”. Nu știm dacă parfumurile erau pentru doamne sau pentru bărbați. În primul caz, gestul poate fi, pe jumătate, scuzabil.

Miercuri, Poliția orașului Dolhasca  a fost sesizată verbal de către o femeie de 44 ani, din localitate,  cu privire la faptul că, în perioada 27.01-05.02. 2019, persoane necunoscute au pătruns prin violare de domiciliu în curtea locuinței sale, de unde, de pe o terasă a unei anexe, i-au sustras mai mulți saci din rafie cu boabe de porumb.

Cu ocazia investigațiilor efectuate a rezultat că în perioada menționată, în timp ce persoana vătămată și familia sa se aflau la niște rude pe raza județul Constanța, profitând de lipsa de la domiciliu a acestora, persoane necunoscute au pătruns în interiorul curții, de unde au furat 8 saci cu boabe de porumb, în valoare totală declarată de aproximativ 150 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „furt calificat”

În sfârșit, ieri după amiază, pe la ora 18.00, o femeie de 52 ani  din comuna Mușenița, a sesizat prin 112 faptul că  autori necunoscuţi au pătruns în interiorul locuinței sale de unde au sustras mai multe bunuri.

Din investigațiile efectuate a rezultat că pe la 13.00, femeia a intrat în locuința sa, și-a lăsat poșeta în bucătărie, pe un pat, după care s-a a mers într-o altă cameră, unde a dormit până în jurul orei 17.30. Când s-a trezit a constatat că poșeta pe care a lăsat-o în bucătărie, i-a fost sustrasă de către autori necunoscuți. În poșeta reclamată ca furată se aflau: suma de 100 lei, actul de identitate și cardul de sănătate, pe numele persoanei vătămate.

Și în această cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *