Mihai Chiriac, secretarul general al comunei Dumbrăveni din această seară la ”Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia Suceava. Eminescu și Dumbrăvenii

În perioada următoare, începând de astăzi, 11 ianuarie 2020 vă invit să urmăriți o nouă ediție a emisiunii  ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune INTERMEDIA SUCEAVA. Invitatul emisiunii moderate de subsemnatul, Neculai Roșca, de la cotidianul online Suceava smartpress, este domnul  Mihai Chiriac, secretarul general al comunei Dumbrăveni. În preajma Zilei Culturii Naționale, 15 ianuarie, care este zi aniversară a nașterii poetului Mihai Eminescu, vom vorbi, cum se poate altcumva decât despre Eminescu și Dumbrăveni dar și despre  activitățile culturale intense care se desfășoară de ani buni în această comună a județului Suceava, care și-a câștigat un loc binemeritat pe harta culturală a țării și nu numai.

Aşteptăm, ca de obicei, comentarii şi sugestii inclusiv pe site-ul Televiziunea Intermedia Suceava, dar şi pe contul subsemnatului.
Cu respect, Neculai Roșca – Suceava smartpress,
Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă la ora 20.00, duminică la ora 15.00; luni, ora 24.00; miercuri, ora 06.00 și ora 22.00; joi, ora 02.00, vineri ora 24.00 dar și pe contul de facebook al Televiziunii Intermedia Suceava.
Vizionare plăcută!

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *