Mihai Grădinariu, dorneștean extrădat din Anglia, arestat pentru ”constituirea unui grup infracțional organizat”, „lipsirea de libertate în mod ilegal” și „șantaj”

Astă noapte, la ora 02.15, a fost depus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava Mihai Grădinariu, un bărbat de 34 de ani, cu domiciliul în comuna Dornești, județul Suceava.

Față de acesta, Curtea de Apel Suceava a emis un mandat de  arestare preventivă  în data de 11.10.2018 bărbatul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de „constituirea unui grup infracțional organizat”, „lipsirea de libertate în mod ilegal” și „șantaj”.

Cu o zi înainte, bărbatul a fost predat de autoritățile judiciare engleze engleze  în baza unui mandat european de arestare și figura urmărit din data de  11.10.2018.

Mihai Grădinariu. Fotografia sa a fost publicată pe site-ul IGPR la categoria urmăriți general. Pe de altă parte, Mihai Grădinariu este prezent pe rețelele de socializare cu numele său real și acum, postând fotografii în ipostaze voinicești, apreciate de mulți dintre prietenii săi virtuali.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.