Mihăiță Negură: Premiul de Excelență în Promovarea culturală, turistică și sportivă acordat Municipiului Câmpulung Moldovenesc, la Gala AMR-2022

Municipiul Câmpulung Moldovenesc a primit Premiul de Excelență în Promovarea culturală, turistică și sportivă, la Gala AMR-2022, care a ajuns la ediția a VI-a și s-a desfășurat în data de 14 decembrie 2022 la Opera Națională din București, anunță primarul municipiulu, Mihăiță Negură. Premiul a fost acordat Muzeului Arta Lemnului din Câmpulung Moldovenesc.

Evenimentul organizat de Asociația Municipiilor din România dorește să pună în evidență preocupările celor 109 municipii membre, într-o serie de domenii de importanță deosebită pentru activitatea administrației publice locale și cele mai bune practici ale acestora.

Asemenea edițiilor precedente, Gala AMR s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Președintelui României, Excelența Sa Domnul Klaus Werner Iohannis, lucru care dovedește importanța deosebită care se acordă, de la cel mai înalt nivel al statului român, municipiilor.

Este al 3-lea Premiu de Excelență pe care îl primește municipalitatea câmpulungeană, precedentele constând în Excelență în Educație si Excelență în Turism.

Mihăiță Negură transmite că, ”în dimineața zile de 14 decembrie, am participat la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România (AMR) și am fost onorați de participarea celor mai importanți oameni politici ai momentului, dar și de participarea doamnei Ramona Chiriac, Șefa Reprezentanței Comisiei Europene la București”.

Au fost prezenți și au rostit alocuțiuni oameni de stat și politici, Nicolae Ciucă, Prim-ministrul României și Președintele PNL, Marcel Ciolacu, Președintele Camerei Deputaților și Președintele PSD, Kelemen Hunor, Viceprim-ministru și Președintele UDMR, dar și domnii miniștri Adrian Câciu, Ministrul Finanțelor, Cseke Attila, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Marcel Boloș, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, care au ținut prezentări legate de situația actuală din România, precizând faptul că municipiile sunt motoarele de dezvoltare ale României.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *