Actualitate

Mii de suceveni au sărbătorit trecerea dintre ani în centrul Sucevei, cu muzică, focuri de artificii, șampanie și lasere. Primarul Ion Lungu a numărat ultimele secunde ale anului 2019

Mii de suceveni au ales să petreacă ultimele clipe din anul 2019 și primele din 2020 în Piața 22 Decembrie, pe esplanada din fața Casei de Cultură din municipiul reședință de județ. Pe scena amplasată în această locație au evoluat artiști valoroși din Suceava dar și oaspeți din țară precum și din Republica Moldova. Amna, Ruby, Natalia Gordienko, Cleopatra și Pavel Stratan, Sorin Filip, Andra Matei, Andreea Chisăliță, Călin Brătianu, Gabriela Teișanu, Adriana Bucevschi, Doina și Ciprian Petroaie, Alexandru Recolciuc, Grupul Sălceanca, Nicolae Vieru au încântat publicul cu interpretări deosebite.

Înainte ca ceasurile să bată miezul nopții a urcat pe scenă primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care rostit numărătoarea inversă a ultimelor secunde ale anului 2019, marcând astfel trecerea în noul an. El a desfăcut, alături de Andra Matei sticla de șampanie pe care a închinat-o tuturor sucevenilor, prezenți sau nu la sărbătoarea din centrul orașului. A urmat o impresionată proiecție cu lasere și un spectaculos foc de artificii.

”Conform tradiției și în acest an municipalitatea suceveană a organizat revelionul în aer liber.Am numărat ultimile secunde ale anului 2019 alături de îndrăgita interpretă de muzică populară Andra Matei. Mulțumesc miilor de suceveni care au participat la acest eveniment.

Mulțumesc artiștilor care au asigurat atmosfera în noaptea dintre ani.

BINE AI VENIT 2020! LA MULȚI ANI, DRAGI SUCEVENI!”  a transmis primarul Ion Lungu pe pagina sa de facebook, mesajul însoțind o suită de imagini de la sărbătoare trecerii dintre ani, pe care le transmitem și noi mai departe.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *