Ministrul Ecaterina Andronescu, așteptată să premieze laureații naționali ai Olimpiadei de Informatică, vineri seară, la USV

Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu este așteptată vineri la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, la invitația rectorului USV,  Valentin Popa, să participe la festivitatea de premiere a laureaților Olimpiadei Naționale de Informatică, care anul acesta se desfășoară la Suceava, în perioada 29 aprilie – 4 mai 2019.

Rectorul Universității ”Ștefan cel Mare” prof. univ. dr. Valentin Popa a transmis că, în calitate de co-organizatori, USV, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Colegiul Național de Informatică Spiru Haret și alte colegii și licee din județul Suceava, au transmis o invitație ministrului Educației Ecaterina Andronescu, pentru a participa la acest eveniment. ”Doamna ministru ne-a transmis că va încerca să ajungă la festivitatea premiere, care se va desfășura vineri seară, începând cu ora 19.30, pe esplanada USV. Vor fi premiați competitorii  care vor fi situați pe locurile I, II, III precum și cei cu mențiuni pentru fiecare dintre cele patru clase înscrise, a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a, care concurează la Olimpiada Națională de Informatică, care se desfășoară la Suceava, în aceste zile”, a explicat rectorul USV, Valentin Popa.

Reamintim că în aceste zile, la Suceava, se desfășoară faza națională, ediția 2019 a Olimpiadei de Informatică. La competiție participă 355 de elevi de liceu din toată țara din care 12 elevi reprezintă județul Suceava, de la colegiile  Ștefan cel Mare din Suceava,  Eudoxiu Hurmuzachi din Rădăuți, Mihai Eminescu din Suceava și liceele Filadelfia din Suceava și Ion Luca din Vatra Dornei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *