MINISTRUL MEDIULUI, GRAȚIELA GAVRILESCU, ÎN VIZITĂ DE LUCRU LA SUCEAVA. DISCUȚII REFERITOARE LA POLUARE ȘI DEPOZITELE DE DEȘEURI DIN JUDEȚUL SUCEAVA

O delegație condusă de viceprim-ministru, ministrul mediului Grațiela Gavrilescu, va efectua o vizită de lucru la Suceava, vineri, 10 august 2018, pentru discuții referitoare la poluare și depozitele de deșeuri din județul Suceava.
Din delegație vor face parte Robert Szep, comisar general adjunct al Gărzii Naționale de Mediu, Dorina Mocanu, director general la Direcția Generală Evaluare Impact și Controlul Poluării, Elena Mehedințu, șef Serviciu emisii industriale -ANPM, Flavius Ardelean, directorul direcției Gestiunea Deșeurilor, Mihai Drăgan- Direcția Comunicare, Transparență și IT, Dorina Marica Grunfeld, consilier viceprim-ministru, și Radu Stoian, consilier asistent la Direcția Generală Evaluare Impact și Controlul Poluării.
La întâlnire, sunt invitați să participe reprezentanți ai autorității publice locale și județene, membrii Colegiului Prefectural al Județului Suceava, operatori de salubritate din județ.
La ora 11, în sala „Ștefan cel Mare” din Palatul Administrativ viceprim-ministru, ministrul mediului, Grațiela Vasilescu, va susține o conferință de presă, anunță Biroul de Presă al Instituției Prefectului-Județul Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *