Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru și secretarul de stat Ionel Oprea, medic militar, vin astăzi la Suceava, după demisia conducerii Spitalului Județean

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și noul secretar de stat Ionel Oprea, medic militar, vin astăzi la  Suceava. Secretarul de stat Ionel Oprea va rămâne în Suceava pentru a gestiona situația creată după demisia de aseară a conducerii interimare a Spitalului Județean ”Sfântul Ioan cel Nou”, respectiv a managerului dr. Florin Florea, a directorului medical dr. Doina Ganea. În condițiile în care directorul de îngrijiri medicale, Mihaela Hreceniuc este în izolare la domiciliu, unitatea spitalicească județeană a rămas fără conducere. În această dimineață la Spitalul Județean au venit și reprezentanți ai Armatei, cel mai probabil conducerea acestuia pentru perioada de carantină va fi asigurată de către medici militari.

Reamintim că doctorul Florin Filip a fost numit ca manager interimar după ce, în data de 26 martie a.c., managerul Spitalului Județean Suceava, Vasile Rîmbu, a fost suspendat din funcție. Tot în acea zi, funcția de director medical interimar a fost preluată de la dr. Mircea Macovei de către dr. Doina Ganea iar în funcția  de director de îngrijiri a fost numită Mihaela Hreceniuc în locul Doinei Chirap.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *