Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, în inspecție pe șantierele șoselelor de centură de la Suceava și Rădăuți

Ministrul Transporturilor,  Răzvan Cuc,  a fost azi în vizită de lucru la șantierul de la cel de-al doilea tronson al rutei ocolitoare a municipiului Suceava. Punctul de întâlnire cu constructorii, oficialitățile locale și mass media, a fost stabilit azi dimineață în  zona nefericit denumită ”Zidul morții”. Acolo, precum se știe, au avut loc în ultimii mai multe accidente rutiere cu consecințe tragice. Tot acolo este și  partea  de început al lucrărilor la tronsonul șoselei de centură a Sucevei rămas neterminat.

Ministrul Răzvan Cuc a spus că lucrârile executate în această primvară noua echipă de constructori sunt de foarte bună calitate și va reveni pe șantier pentru ca termenul anunțat, 17 septembrie 2019.

El a mai spus că, pentru a crește vizibilitatea în sensul giratoriu în care s-au petrecut multe accidente rutiere cu consecințe tragice, la Zidul morții, va fi suplimentat numărul panourilor fotovoltaice.

Ministrul Răzvan Cuc și-a continuat vizita pe șantierele de infrastructură rutieră mergând să inspecteze lucrările de la șoseaua de centură a municipiului Rădăuți. Aici a apreciat de asemenea faptul că se fac lucrări de calitate și a dat de asemenea, ca sigură terminarea investiției în luna iunie a anului 2021.

Răzvan Cuc a fost însoțit în vizita inopinată de prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga precum și de parlamentari suceveni – senatorul PSD Virginel Iordache și deputatul PSD Alexandru Rădulescu. La șoseaua de centură a Rădăuțiului, delegația guvernamentală a fost întâmpinată de primarul municipiului, Nistor Tatar.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *