Mopan Suceava
Actualitate

Minor de 17 ani din Dorna Arini, reținut după ce beat fiind, s-a urcat la volan și a intrat cum mașina părinților într-un cap de pod

La data de 16.01.2022, la ora. 02.58, Poliţia municipiului Vatra Dornei, a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112, despre faptul că pe raza comunei Dorna Arini  a avut loc un accident de circulaţie cu victime.

Un tânăr de 17 ani, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Vectra, pe DC Părăul Arinului, din comuna Dorna Arini, din direcţia DN 17 B, ajungând într-o curbă la dreapta pe fondul vitezei neadaptate, a derapat  şi a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Șoferul nu posedă permis de conducere si se afla sub influenţa băuturilor alcoolice iar autoturismul a fost luat fără acordul părintilor din curtea locuintei.

 În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto Deac Andrei.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar după folosire a rezultat că acesta avea o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, i s-au recoltat și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul municipal Vatra Dornei.          

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală potrivit art.196 alin. 2 şi 3, art. 335 alin.1, art. 336, alin 1,  din Codul Penal, iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *