MINOR DE 17 ANI DIN VICOVUL DE SUS PRINS DE POLIȚIE CIRCULÂND CU 91 HM/H ÎN VOITINEL

Ieri, la 09.09.2018, ora 18.42, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, a oprit pentru control pe DN 2E, din comuna Voitinel, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un minor de 17 ani, din orașul Vicovu de Sus, înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 91 km/h în localitate.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, autovehiculul i-a fost încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice de un tânăr de 18 ani, din orașul Vicovul de Sus.
În cauză s-a întocmit dosar penal, minorul de 17 ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar tânărul de 18 ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *