Minor din Voitinel, fără permis, prins circulând cu mașina prin Vicovu de Jos, în miez de noapte

Un adolescent teribilist, în vârstă de 17 ani, din Voitinel a fost prins de polițiști plimbându-se cu mașina prin Vicovu de Jos. Minorul nu avea permis de conducere, și , bonus la infracțiuni, automobilul era cu ITP-ul și RCA-ul expirate.

În seara zilei de ieri, 10.01.2021, pe întuneric bine, la ora 22.25, patrula din cadrul SPR 4 Gălăneşti, în timp ce efectua activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza comunei Vicovu de Jos, a oprit pentru control pe DC Vicovu de Jos, autoturismul marca Ford Galaxy, condus de un tinerel de 17 de ani, de loc din comuna Voitinel, care nu deține permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule.

Verificând documentele prezentate de minor, s-a stabilit faptul că autoturismul marca Ford Galaxy, avea inspecția tehnică periodică expirată din data de 13.12.2020, astfel că, băiatul a fost sancționat contravențional conf. art. 10, alin. (1) din OUG 195/2002.

De asemenea, s-a stabilit că polița de asigurare RCA este expirată din data de 16.10.2020, astfel că, șoferul fără permis a fost din nou sancționat contravențional conform art. 3 din LG 132/2017, fiind eliberată dovada înlocuitoare a plăcuțelor de înmatriculare, fără drept de circulație.

În cauză urmează a se efectua cercetări cu privire la infracțiunea de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *